Superkager ca. 50 stk.
500 g marcipan
200 g finthakkede nødder/mandler
300 g sukker
4-6 æggehvider
200 g nougat
300 chokolade (mørk)
Marcipan, nødder/mandler, sukker og æggehvider æltes godt sammen (K-spade i røremaskine eller dejkroge i håndmixer). Man kan med det samme sætte dem på bagepladen med 2 teskeer, eller man kan sætte dejen koldt i nogle timer, derefter kan man trille kugler og sætte dem på pladen. De skal bages i en forvarmet ovn ved 200 grader (alm. luft) på 2. nederste rille i 10-15 min. De skal være fint lysebrune.
Nougat er blevet smurt på bunden
De færdige kager
Chokoladen smeltes, og bunden af kagerne dyppes i chokoladen, og de afkøles igen, inden de kommes i en dåse. Opbevares køligt. Er fryseegnede.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar